Afrikaanse percussie naar Dru Cultuurfabriek. Foto: Sanne Wevers
Afrikaanse percussie naar Dru Cultuurfabriek. Foto: Sanne Wevers

Shuffle Percussion Group brengt knallende percussieshow naar Ulft

Algemeen

ULFT - De Shuffle Percussion Group komt zaterdag 5 maart met een knallende percussieshow naar de DRU Cultuurfabriek. De voorstelling begint om 20.00 uur.

The Shuffle Percussion Group is een eigenwijze, eigentijdse en energieke slagwerkgroep die slagwerk in een theatraal jasje verpakt. Van de precieze Japanse, het swingende Braziliaanse tot het groovende Afrikaanse slagwerk: de twaalf performers van Shuffle brengen het samen tot een spectaculaire beleving. Op zaterdag 5 maart brengt The Shuffle Percussin Group de spetterende show Slagveld naar het theater van de DRU Cultuurfabriek.
Slagveld is de derde theatershow van The Shuffle Percussion Group. Het toneel van strijd, actie en verbazing. De regie is in handen van Hans Minnaert. Shuffle is een onderdeel van Muziekvereniging Groenlo en staat onder artistieke leiding van John Sonderen.

Kaarten zijn voor 21,50 euro (kinderen tot en met 12 jaar 16 euro) verkrijgbaar aan de receptie van de DRU Cultuurfabriek (Hutteweg 24, Ulft) of via tel. 0315 – 714358.


www.drucultuurfabriek.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant