Gemeentehuis Oude IJsselstreek.
Gemeentehuis Oude IJsselstreek.

Gemeente verkoopt landelijk vastgoed

Algemeen

GENDRINGEN - Gemeente Oude IJsselstreek is in oktober 2015 gestart met de verkoop van landelijk vastgoed. Percelen bosgrond gelegen aan de Bijvankstraat, Beukendijk en Toldijk in Westendorp worden nu bij openbare inschrijving verkocht.

De gemeente bezit verschillende clusters van percelen landbouw- en bosgrond. Over dertien clusters heeft het college geoordeeld dat deze niet noodzakelijk zijn om aan te houden voor toekomstige ontwikkelingen. Ook is het beheer en onderhoud van deze percelen grond geen kerntaak van de gemeente.

De gemeente verkoopt de percelen de komende jaren fasegewijs. De verkoop geschiedt bij openbare inschrijving, zodat iedereen een kans heeft om de grond te verwerven. De gemeente verkoopt zelf de percelen. Bij de verkoop wordt een gunningsvoorbehoud gemaakt.

Bosgrond
De verkoop van de bospercelen start 28 april. Het betreft bospercelen gelegen aan de Bijvankstraat, Beukendijk en Toldijk in Westendorp met een oppervlak van totaal 5.06.80 hectare. De percelen worden zowel afzonderlijk alswel in totaal aangeboden.

Inschrijven is mogelijk tot en met dinsdag 7 juni 2016 tot 12.00 uur. Inschrijfformulieren en –voorwaarden zijn te downloaden via www.oude-ijsselstreek.nl.


Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant