For Joy treedt op tijdens het weekend ter ere van de laatste 'heks' van 's-Heerenberg. Foto: PR
For Joy treedt op tijdens het weekend ter ere van de laatste 'heks' van 's-Heerenberg. Foto: PR

For Joy weer naar Mechteld ten Ham Korenfestival

Algemeen

REGIO - Ook dit jaar is het Stokkums gemengd koor For Joy weer present op het korenfestival tijdens het Mechteld ten Ham weekeinde. Het optreden is op 21 augustus.

Het Stokkumse koor For Joy behoort al bijna bij de inventaris van het korenfestival. Al vele jaren weet het gezelschap op de fiets de weg naar de Pancratiuskerk te vinden. "Vorig jaar was het helemaal mooi. We moesten wel om een uur al het spits afbijten, maar dat kwam goed uit, want we hebben er met het hele koor een geweldige middag en avond van gemaakt", aldus voorzitter Patricia Nas. Dit jaar staat For Joy om ongeveer 15.15 uur gepland.
Onder meer de volgende nummers worden gezongen: Walking on Sunshine, van Kimberly Rew, True Colors van Billy Steinberg / Tom Kelly, Walking in Memphis van Marc Cohn en Heal the world van Michael Jackson.

Patricia Nas: "We komen graag naar Mechteld ten Ham. Het is sowieso fijn om de andere koren te zien en te horen en, dat mag ook gezegd worden, het is altijd top georganiseerd in de Pancratiuskerk."
For Joy is een gemengd koor van bijna dertig enthousiaste zangers. Wekelijks wordt er op dinsdagavond geoefend, waarbij gezelligheid en resultaat erg belangrijk zijn voor de zangers en zangeressen van For Joy. "Daarnaast verzorgen wij optredens op verschillende lokaties en korenfestivals. Ook draagt For Joy af en toe bij aan de muzikale omlijsting bij een viering in de kerk. Sinds 2011 is Caroline Hendriks de dirigente die de nummers meestal drie- of vierstemmig met het koor instudeert. Julian Simmes begeleidt het koor op piano tijdens de optredens."

Nieuwe leden zijn welkom, maar vooral de mannenstemmen kunnen in aantal wel wat versterking gebruiken. Belangstellenden vinden op www.koorforjoy.nl en op de facebookpagina van het koor meer informatie.
For Joy wenst iedereen een fantastische editie van het korenfestival toe.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant