EHBO Varsseveld organiseert EHBO-opleiding

Algemeen

VARSSEVELD - De EHBO Vereniging Varsseveld organiseert de EHBO-opleiding. Deze opleiding wordt gehouden op de dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur en start op 13 september.        

De opleiding wordt afgesloten met een examen voor het landelijke EHBO-diploma op dinsdag 6 december. De kosten voor deelname bedragen 175 euro. De oefenstof is gericht om een medemens -bijvoorbeeld de partner, een kind- in nood, thuis, op het werk, de sportschool of gewoon op straat de eerste hulp te verlenen bij een ongeval of bij plotseling onwel worden.
Onderdelen van de opleiding zijn: wat moet je doen bij een hartstilstand, een beroerte, een hartaanval, een verslikking, een botbreuk, een kneuzing en bij een verbranding.
De opleidingen wordt gehouden in het instructielokaal van EHBO Varsseveld, Sinderenseweg 1a in Varsseveld.
Een aantal zorgverzekeraars-ziektenkostenverzekeringen, ondersteunen deze EHBO-opleidingen door de cursuskosten aan de deelnemers te vergoeden.
Voor informatie of aanmelding kan men EHBO Varsseveld bereiken via Postbus 91, 7050 AB in Varsseveld of via de administratie@ehbovarsseveld.nl of via tel. 0315-242 979.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant