Kramen tijdens Blije Markt tijdens koopzondag. Foto: PR
Kramen tijdens Blije Markt tijdens koopzondag. Foto: PR

Koopzondag 28 augustus

Algemeen

DOETINCHEM - Gedurende de koopzondag op 28 augustus staat op het Simonsplein de Blije Markt. Een trendy en hippe streekmarkt gericht op liefhebbers van pure producten en van puur en eerlijk eten en drinken. Het is dé plek waar mensen elkaar ontmoeten onder het genot van de bestelde drankje, muziek en ambachtelijke lekkernijen. Er zijn tussen 12.00 en 17.00 uur vele mogelijkheden voor de bezoekers om zich te vermaken. Naast biologische- en streekproducten zijn er lezingen, workshops en andere leuke activiteiten.

Voor de kleintjes staat de draaimolen op het Simonsplein. Er wordt wederom een pleinconcert georganiseerd op het Simonsplein. Brassy Sound Band uit Ulft speelt op het plein, maar ook B'rock'olie van Willem van Dijk is aanwezig. Het is dus zeer aangenaam om op de terrassen plaats te nemen en te genieten van de muziek onder het genot van een drankje en een hapje.

Kortom: winkelen, markt, muziek en een terrasje 'pikken'. Het parkeren, net als op alle andere koopzondagen, is gratis. Wel op de daarvoor aangewezen parkeerplaatsen. Zelfs in de Catharina-, Media Markt- en Amphion garage kan men de auto parkeren zonder te betalen. Ook de twee bewaakte fietsenstallingen (Waterstraat en Nieuwstad) zijn gratis.

Extra Koopzondag 4 september
In verband met het Stadsfeest van 1 september tot en met 4 september, is het Stadsfeest Koopzondag op 4 september, eveneens van 12.00 tot 17.00 uur. Zowel op 3 als op 4 september staan er vele kramen in het centrum.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant