Afbeelding

Fotografen oefenen op Dru Industriepark

Algemeen

ULFT - Op DRU industriepark in Ulft wordt 3 en 4 september de Zoom.nl Bootcamp gehouden. Het gaat om oefensessies voor fotografen.

Zoom.nl heeft als grootste platform voor de digitale fotografie een zeer bijzondere locatie gevonden op het DRU Industriepark in Ulft. Nog steeds is voelbaar dat de DRU ijzergieterij het kloppende hart was van de Achterhoekse industriële bedrijvigheid. De oude fabriekspanden en het groene gebied aan de overkant van de rivier de Oude IJssel vormen samen het DRU Industriepark.
Nooit eerder is dit industriële erfgoed het toneel geweest voor zoveel enthousiaste fotografen, die de authentieke sfeer van deze voormalige ijzergieterij gebruiken om hun passie voor fotografie tot uitdrukking te laten komen "We willen fotografen enthousiasmeren, verrassen en stimuleren in hun passie. Daarom organiseert Zoom.nl, samen met een team van professionele fotografen, deze eerste editie van de Zoom.nl Bootcamp."

Masterclasses
In één dag volgen de deelnemers op actieve wijze een serie van maar liefst vier masterclasses. Ze worden uitgedaagd en geïnspireerd door de masters die ze - gecombineerd met de eindeloze mogelijkheden van dit industriële erfgoed. Zo hebben de deelnemers aan het einde van de dag ontzettend veel nieuwe kennis en inspiratie opgedaan. Deze kennis en ervaringen opgedaan in en rond de SSP-HAL, de Afbramerij, Ketelhuis Badkuipenfabriek en Portiersgebouw worden na afloop nog gedeeld in het Schaftlokaal.


Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant