Jaap en Wilfried Freriks. Foto: PR
Jaap en Wilfried Freriks. Foto: PR

ADVERTORIAL: Freriks Wonen en Slapen showt nieuwe slaapcollectie

Algemeen

ULFT – Nu het najaar aanbreekt gaan mensen zich weer bezig houden met hun interieur. Een mooi moment voor Freriks Wonen en Slapen om de nieuwe woon-/slaapcollectie onder de aandacht te brengen. Zo presenteert de woninginrichter zowel een nieuwe lijn Combispring als Geltex-Inside matrassen, beide met uitmuntende eigenschappen op het gebied van ventilatie en lichaamsondersteuning. Daarnaast lopen acties voor onder andere zeer voordelig geprijsde Norma boxspringbedden.

Freriks zit al sinds de oprichting – ruim honderd jaar geleden - aan de Frank Daamenstraat. Het is nog altijd een familiebedrijf. Freriks Wonen en Slapen/Matrasshop, zoals de zaak officieel heet is in handen van zoon Jaap en vader Wilfried. De onderneming is aangesloten bij Colors@Home, een franchiseformule die de complete woninginrichting aanbiedt. Wilfried Freriks: "We adviseren, leveren en installeren alles op het gebied van vloeren (tapijt, vinyl, laminaat, marmoleum en pvc), gordijnen, inbetweens en vitrage, en ook alle soorten raambekleding en zonwering, zowel voor binnen als buiten. Momenteel loopt er een tijdelijke actie met 21% korting op raamdecoratie. Verder ligt onze focus vooral op alles wat maar met slapen van doen heeft. In onze showroom tonen we een zeer gevarieerd aanbod aan boxspringbedden, ledikanten, matrassen, kussens, dekbedden en bedlinnen."

Matrassen en Boxsprings
"Die nieuwe Combispringmatrassen (metalen veren geplaatst in ventilerend schuim) hebben zeer goede ondersteunende eigenschappen en zijn afhankelijk van de afdeklagen leverbaar in veel comfortklassen. Ze zijn verkrijgbaar in alle maten en prijsklassen. Het Combispringmatras Solara is al diverse keren als beste koop getest door de consumentenbond. Een ander ligcomfort biedt het Geltex-Inside matras. Deze heeft een toplaag van elastische gel en luchtdoorlatend schuim. Het biedt een zeer goede ondersteuning, een perfecte lichaamsdrukverdeling en optimale ventilatie. Ideaal voor bijvoorbeeld mensen met gewrichtsklachten. Het is altijd mogelijk om een tweepersoonsbed te voorzien van twee verschillende matrassen, ieder mens is tenslotte anders. Freriks verkoopt tevens comfortbedden (hogere opstap, royalere maat en verstelbaar) voor de wat oudere doelgroep. Er staan diverse modellen daarvan opgesteld in onze winkel. Net als eigenlijk al onze bedden zijn ook deze geheel naar eigen smaak en wens samen te stellen."

Matrasshop.com
Om al die producten op het gebied van slaapcomfort ook via internet te verkopen is Matrasshop.com opgezet, een webshop als onderdeel van Freriks Wonen en Slapen. Jaap: "We vertegenwoordigen meerdere merken en zijn ook aangesloten bij Matrassenwijzer.nl, een onafhankelijke vergelijker." Freriks is nog echt een servicebedrijf, met meer dan veertig jaar beddenervaring, net zolang als die markt bestaat. "Als iemand hier komt voor een matras kan men die in de winkel uitproberen en kijken we of de klant er goed op ligt. Ons advies stemmen wij af op hun situatie en budget. Samen selecteren we het best passende model. Op diverse typen zit een omruilgarantie na aankoop, met een gewenningsperiode van zestig dagen. Een matras is maatwerk en wordt daarom naar wens besteld en geleverd. Uiteraard is bezorging en het afvoeren van het oude matras gratis. Dekbedden, hoofdkussens en bedtextiel zijn meestal uit voorraad direct leverbaar."


www.frerikswonen.nl
www.matrasshop.com

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant