Geboeid luisteren de ruim honderd ondernemers tijdens de NetwerkBIZ Bijeenkomst bij Rabobank Graafschap. Foto: Carlo Stevering
Geboeid luisteren de ruim honderd ondernemers tijdens de NetwerkBIZ Bijeenkomst bij Rabobank Graafschap. Foto: Carlo Stevering

Inspirerende NetwerkBIZ-bijeenkomst drukbezocht

Algemeen

ACHTERHOEK - Ruim honderd geïnteresseerde ondernemers kwamen op donderdag 22 september naar Rabobank Graafschap in Doetinchem. Niet alleen om te netwerken, maar ook voor de zeer inspirerende presentatie van Leen Zevenbergen, zeer ervaren ondernemer en bekend van onder andere het managementboek 'Nu laat ik mijn baard staan'.

Creatief ondernemen & Sprankelend inspireren was het thema van de presentatie van Leen Zevenbergen. Hij is niet het type leider dat direct met zijn vuist op tafel slaat, maar in 'Nu laat ik mijn baard staan' geeft hij aan dat het anders moet. Als leidinggevende en inspirator ontwikkelde Leen Zevenbergen een geheel eigen visie op de noodzaak van Creatief ondernemen & Sprankelend inspireren. "Leen nam ons tijdens zijn presentatie mee in zijn ervaringen tijdens zijn eigen ondernemersperiode", vertelt Ed Smit, organisator van de NetwerkBIZ-bijeenkomst en eigenaar van Buro Achterhoek. "De ruim honderd aanwezigen hebben een uur lang geboeid in hun stoel gezeten. Leen sprak over hoe ondernemingen naar een duurzame toekomst kunnen transformeren. Ook gaf hij in zijn presentatie pakkende voorbeelden voor succesvol samenwerken en echt presteren in organisaties, gebaseerd op creativiteit, ondernemerschap, sprankeling en inspiratie. Het is een enthousiaste en bevlogen ondernemer! We kunnen terugkijken op een geslaagde bijeenkomst."

Presentaties NetwerkBIZ
De AchterhoekBIZniZZ Club organiseert de NetwerkBIZ-bijeenkomsten. Inmiddels telt de club ruim zestig leden. Rabobank Graafschap was dit keer gastheer van de NetwerkBIZ-bijeenkomst. Na iedereen welkom te hebben geheten, werd gestart met vijf korte pitches van leden van de AchterhoekBIZniZZ Club. Daarna stelden zich kort de gastheren van Rabobank Graafschap voor. Na afloop van de presentaties was een gezellig samenzijn en volop gelegenheid te netwerken.

AchterhoekBIZ
De NetwerkBIZZ-bijeenkomst is gekoppeld aan het verschijnen van het ondernemersmagazine AchterhoekBIZ. Op dit moment zijn de voorbereidingen voor de laatste editie van 2016 in volle gang. In deze decembereditie leest men daarin over ontwikkelingen en bedrijven in de Achterhoek en interessante tips en wetenswaardigheden.
Meer informatie: www.achterhoekbiz.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant