De Krabbeldienst is een feestelijke viering. Foto: PR
De Krabbeldienst is een feestelijke viering. Foto: PR

Krabbeldienst in Keurhorsterkerk

Algemeen

SINDEREN - Op zondag 2 oktober om 15.30 uur is er in de Keurhorsterkerk in Sinderen een Krabbeldienst. Dit is een halfjaarlijkse kerkdienst speciaal voor kinderen tot en met 6 jaar.

Het thema is 'Het lijkt zo gewoon', over het bijzondere van de schepping. De kinderen horen het verhaal 'Alles voor één pannenkoek'. Dit beschrijft het ontstaan van een pannenkoek van begin tot eind. Ds. Gertjan de Pender is de voorganger en Jarik de Graaff begeleidt op de piano.

In de dienst kunnen kinderen luisteren, zingen en knutselen. Na afloop is er fris, koffie en thee en… pannenkoek. Ouders/grootouders/verzorgers, broertjes en zusjes mogen mee. De allerkleinsten kunnen eventueel naar oppas bij de kerk. Het gaat weer een feestelijke viering worden.
De Krabbeldienst is een samenwerking van ouders en werkgroep 'Levend water' van de Protestantse Gemeente Varsseveld. De organiserende groep wil kinderen de gelegenheid geven op eigen niveau, speels en ongedwongen kennis te laten maken met geloven en de kerkelijke gemeente. Contactpersoon is Hennie Tuenter, tel. 0315-242719.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant