Ettens Mannenkoor en Con Brio tijdens Carmina Burana in Amphion. Foto: PR
Ettens Mannenkoor en Con Brio tijdens Carmina Burana in Amphion. Foto: PR

Stemmen gezocht bij Ettense koren

Algemeen

ETTEN - Gaan zingen bij Ettens Mannenkoor en Vrouwenkoor Con Brio en dan op 17 december al meedoen aan een groot kerstconcert. Die mogelijkheid bieden de beide Ettense koren. Op zaterdag 29 oktober is er een speciale oefendag.

Wat is er nou zo leuk aan zingen bij Vrouwenkoor Con Brio of bij het Ettens Mannenkoor? Stel de vraag aan een willekeurig lid en vaak geven ze de volgende antwoorden: kameraadschap, gezelligheid, samen iets moois neerzetten in de vorm van een concert, et cetera. Allemaal dingen die men nu zelf kan ervaren. Op zaterdag 17 december geven het Ettens Mannenkoor en Vrouwenkoor Con Brio een kerstconcert en men kan hier, als bij voorkeur jonge, beginnende zanger, ook aan meedoen.
Het wordt een gedenkwaardig concert met prachtig nieuw gezamenlijk repertoire, onder andere het zo sfeervol en ingetogen Christmas Lullaby van John Rutter en Joy to the World. Aan het eind van het concert zingen de koren samen met het publiek Feliz Navidad.

Oefendag
De twee koren willen zangers (vrouwen en mannen) uitnodigen om op zaterdag 29 oktober samen met hen de hier boven genoemde nummers in te studeren en tijdens het concert op 17 december mee te zingen. Mensen die altijd al in een koor hebben willen zingen en ook mensen die daarvoor een beetje huiverig zijn, krijgen professionele begeleiding, zangtraining voor beginners, een maatje in het koor en supergezellige oefenavonden. Als start van dit project is er de gezamenlijke oefendag in de repetitieruimte van de koren, Café-Zaal Köster in Etten. Vanaf deze dag tot het concert kunnen de gastzangers de wekelijkse repetitieavonden bijwonen, op woensdag voor de vrouwen en op maandag voor de mannen.

Voor meer informatie kan men contact opnemen via conbrioetten@gmail.com of info@ettensmannenkoor.nl of natuurlijk via een van de zangers van de koren.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant