Taco Fruit! komt 'grooven' in DE DRU Cultuurfabriek. Foto: Edwin Hunter
Taco Fruit! komt 'grooven' in DE DRU Cultuurfabriek. Foto: Edwin Hunter

Dance Classics bij poppodium

Algemeen

ULFT - Het is een relatief begrip: danceclassics. Want wanneer is een nummer nou eigenlijk een klassieker? Ook liedjes uit de tachtiger, negentiger jaren of nog van recentere datum dragen met recht het predicaat klassieker. De DRU Cultuurfabriek houdt vrijdag 21 oktober een Dance Classics XXL, waarin de danceklassieker centraal staat. Ofwel een een nostalgische trip door de hitlijsten. En dat varieert van de discohits uit de roemruchte zeventiger jaren tot zelfs recente dancehits. Michael Jackson, Prince, Gloria Estefan, Wham! maar ook Bruno Mars, alles komt deze avond voorbij. Met discjockey en twee swingende livebands.

De Achterhoekse formatie Taco Fruit! heeft het 'grooven' tot hogere kunst verheven. Met een repertoire dat varieert van funk en jazz tot soul en pop.

De naam van de dertienkoppige formatie The Dance Classic Disco Show zegt eigenlijk al voldoende. De band speelt namelijk louter dance klassiekers: nummers die iedereen van begin tot einde kan meezingen en een feest der herkenning vormen. Tussen de sets door zorgt DJ Paul de Vooght dat iedereen blijft swingen.
De voorstelling vindt plaats op vrijdag 21 oktober om 20.00 uur in het poppodium van de DRU Cultuurfabriek. De entree is 10 euro in de voorverkoop. Kaarten koop je aan de receptie van de DRU Cultuurfabriek of online via www.drucultuurfabriek.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant