Marijke Verstappen naar Oude IJsselstreek. Foto: PR
Marijke Verstappen naar Oude IJsselstreek. Foto: PR

Marijke Verstappen nieuwe gemeentesecretaris Oude IJsselstreek

Algemeen

GENDRINGEN - Oude IJsselstreek heeft een nieuwe gemeentesecretaris. Dinsdag 25 oktober heeft het College van B&W mevrouw M.J.F. (Marijke) Verstappen per 1 januari 2017 benoemd als gemeentesecretaris/algemeen directeur. Marijke Verstappen is nu gemeentesecretaris in Wageningen.

Marijke Verstappen is 56 jaar en woont in Empe. Sinds oktober 2009 is ze werkzaam als gemeentesecretaris in de gemeente Wageningen. Daarvoor heeft ze bij de gemeente Neder-Betuwe gewerkt als directeur/loco gemeentesecretaris. Ze heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht.

In de profielschets stond dat Oude IJsselstreek een ervaren gemeentesecretaris zocht; iemand die wil werken aan een moderne gemeente, met gevoel voor de Achterhoek. Met Marijke Verstappen is deze gemeentesecretaris gevonden.

Burgemeester Otwin van Dijk is blij met de benoeming van de nieuwe gemeentesecretaris. "Mevrouw Verstappen heeft veel ervaring bij de gemeentelijke overheid. Met haar kunnen we verder bouwen aan de ontwikkeling van de gemeentelijke organisatie en de gemeente. We hebben er als college alle vertrouwen in dat Marijke Verstappen in de rol van gemeentesecretaris/algemeen directeur daar een goede bijdrage aan zal leveren. Ze is een aanwinst voor de gemeente én de Achterhoek."

Ron Jeltema, die sinds 4 april als waarnemend-gemeentesecretaris werkzaam is voor Oude IJsselstreek, stopt per 1 januari 2017.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant