De autotechnicus die toe is aan een nieuwe carrière stap en wel eens wat anders wil dan het ‘standaardwerk’, kan reageren. Foto: TVS Engineering PR
De autotechnicus die toe is aan een nieuwe carrière stap en wel eens wat anders wil dan het ‘standaardwerk’, kan reageren. Foto: TVS Engineering PR

TVS Engineering Varsseveld zoekt technische autospecialisten

Algemeen


VARSSEVELD - Al geruime tijd zijn er bij TVS Engineering/ de 'DSG dokter' diverse vacatures. "Wij zijn op zoek naar echte autofreaks die minimaal een opleidingsniveau MBO-2 autotechniek hebben en zich willen specialiseren ", aldus Jantine Logmans van TVS Engineering.

Door Walter Hobelman

"Wij zijn een bedrijf dat een hele specifieke tak van autotechniek als specialisme heeft. In ons bedrijf repareren en reviseren we o.a. DSG en S-tronic versnellingsbakken. Onze tuningsafdeling is gespecialiseerd in het opbouwen van turbo- en compressorkits, racekoppelingen voor DSG en het maken van custom made software voor motortuning en DSG-versnellingsbakken. Onze klanten komen uit heel Nederland en het buitenland", aldus Logmans. "Door de aanhoudende groei van ons bedrijf zijn we dringend op zoek naar echte autotechniek specialisten."

De nieuwe medewerkers moeten hart hebben voor auto's en bereid zijn in een team van ongeveer tien collega's zowel zelfstandig als in teamverband te werken. "Heel concreet zijn we op zoek naar drie nieuwe collega's", legt Logmans uit.

Niveau 2
"We zoeken iemand van niveau 2 voor de revisieafdeling. Deze persoon is veel bezig met het
de-en monteren en het reviseren van DSG-versnellingsbakken. Dit werk gebeurt in onze mooie, nieuwe revisieruimte. Daarnaast gaat hij ook grotere reparaties doen, zoals het reviseren van een distributieketting van een grote V6 of V8 motor. Maar ook het plaatsen van nieuwe motoren of turbo's behoort tot de werkzaamheden."

Niveau 3 / 4
Verder is er bij TVS Engineering plaats voor een autotechnicus niveau 3 /4 voor de reparatiewerkplaats en voor het stellen van diagnoses aan motor en versnellingsbak. "Deze nieuwe collega moet diagnoses kunnen stellen en veel inzicht hebben in moderne autotechniek", aldus Logmans. "Wij werken op een ander niveau aan auto's dan in de reguliere autobranche. Men werkt aan gevoelige techniek van auto's in het hogere segment van de markt. We werken voornamelijk aan auto's van de merken Volkswagen, Audi, Seat en Skoda en gaan af en toe 'vreemd' met Porsche en BMW. Elke klus is anders en innovativiteit en zelfstandigheid zijn belangrijke pluspunten."

HBO niveau
Door de specialistische tak van het werk van TVS Engineering is er ook behoefte aan een HBO opgeleide engineer/softwareprogrammeur die goed is in diagnoses stellen en software kan uitlezen, interpreteren, programmeren en ontwikkelen.

TVS Engineering werkt zowel voor particulieren als voor merkdealers. "Onze klanten komen uit het hele land. Dat betekent wel dat onze nieuwe collega's bereid moeten zijn om af en toe over te werken, want klanten die van ver komen kan je niet onnodig extra laten reizen."

De autotechnicus die toe is aan een nieuwe carrière stap en wel eens wat anders wil dan het 'standaardwerk', kan reageren door een CV plus motivatie te mailen naar: order@tvsengineering.nl t.a.v. Mw. J. Logmans. Meer info is te vinden op www.facebook.com/tvsengineering of op internet via www.tvsengineering.nl en www.dsgdokter.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant