ABN AMRO kantoren Aalten en Ulft sluiten in januari

Algemeen

AALTEN/ULFT - De kantoren van ABN AMRO in Aalten en in Ulft gaan dicht op 27 januari 2017.

Klanten kiezen steeds meer voor nieuwe en moderne manieren om hun bankzaken te regelen. Steeds vaker gebruiken ze de webcam, telefoon, chat of email, of vragen ze bezoek van een bankmedewerker bij hen thuis aan tafel. Als gevolg hiervan loopt het bezoek in de kantoren al jaren sterk terug. Ook in Aalten en Ulft is dat het geval. Inmiddels is het gebruik door klanten van de diensten van het kantoor aan de Bredevoortsestraatweg 15 in Aalten en de Kerkstraat 82 in Ulft zelfs zo sterk afgenomen, dat ABN AMRO heeft besloten op 27 januari beide kantoren te sluiten.

Voor contant geldopname en/of stortingen blijft een geldautomaat achter op dezelfde locatie of in de directe omgeving. Er blijft ook een sealbagautomaat achter, waar zakelijke klanten hun sealbags kunnen blijven storten.

Klanten van de kantoren in Aalten en Ulft worden binnenkort per brief ingelicht dat het kantoor sluit en dat zij welkom zijn op het voor hen dichtstbijzijnde kantoor. Zij kunnen ook deelnemen aan een workshop Internet en Mobiel Bankieren.

De medewerkers van de kantoren in Aalten en Ulft zullen voortaan werken in één van de ABN AMRO kantoren in de buurt. De huur van beide kantoren is opgezegd.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant