André van Duin (r) en Kees Hulst als The Sunshine Boys. Foto: Marcel van der Vlugt
André van Duin (r) en Kees Hulst als The Sunshine Boys. Foto: Marcel van der Vlugt

Amphion presenteert André van Duin in The Sunhine Boys

Algemeen

DOETINCHEM - André van Duin schittert samen met Kees Hulst als variétéduo in de legendarische komedie The Sunshine Boys. Deze is te zien van 16 tot en met 18 december. In vier voorstellingen spelen zij twee komieken die na jaren ruzie proberen om nog één keer samen op te treden. De confronterende hereniging van deze twee rasartiesten op leeftijd zorgt voor zowel zeer komische als ontroerende momenten. Met heel veel hilarische en geestige scènes, laat André van Duin zijn publiek als vanouds heerlijk lachen.

Willie en Louis waren ooit de grootste namen op het variétépodium. Nu, tien jaar later, zullen ze samen nog één keer terugkeren op het toneel in een grote televisieshow. Het grote probleem is, dat ze in grote onmin uit elkaar zijn gegaan en elkaar in jaren niet gesproken hebben. Naast een geweldige komedie is The Sunshine Boys ook een ontroerend stuk over eenzaamheid en vriendschap. Deze combinatie maakt dat The Sunshine Boys een hoogtepunt is in de geschiedenis van de 'well-made comedy'. Iedere komiek wil dit stuk een keer gedaan hebben. Veel grote artiesten ter wereld hebben het al gespeeld: Walter Matthau en George Burns in de verfilming uit 1975, Johnny Kraaijkamp en Eric van der Donk in 1993, Mini & Maxi in 2006 en Danny DeVito in 2012 op West End in Londen.

Kaarten voor The Sunshine Boys zijn te bestellen op www.amphion.nl of van maandag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 14.00 uur aan de kassa of telefonisch via tel. 0314-376000. Bij de avondvoorstellingen kan ook een extra theaterdiner worden geboekt.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant