Bouwcenter HCI, een begrip in de bouwwereld. Foto: PR
Bouwcenter HCI, een begrip in de bouwwereld. Foto: PR

Bouwcenter HCI neemt activiteiten Koordeman Bouwmaterialen over

Algemeen

HENGELO - Bouwcenter HCI B.V. met vestigingen in Hengelo (Gld.), Ulft, Zevenaar en Elst (Gld.) neemt per januari 2017 de activiteiten over van Koordeman Bouwmaterialen in Zutphen.

Bouwcenter HCI, al 95 jaar een begrip in de bouwwereld, levert ruwbouw- en afbouwmaterialen, hout en plaatmateriaal, tegels, sanitair, keukens, ijzerwaren en gereedschappen, kortom alles om snel en vakkundig te kunnen bouwen.

Op het bekende adres aan de Verlengde Ooyerhoekseweg 26 in Zutphen, wordt na een kleine verbouwing het huidige bouwmaterialen assortiment uitgebreid met hout- en plaatmateriaal en een bouwshop. De medewerkers van Koordeman treden in dienst van Bouwcenter HCI.

Lange geschiedenis
Na 135 jaar een begrip te zijn geweest in bouwmaterialen zal de naam Koordeman veranderen in Bouwcenter HCI Zutphen. Bouwcenter HCI, ook een familiebedrijf, is verheugd om Koordeman onder haar hoede te kunnen nemen. Persoonlijk contact, deskundige adviezen en betrouwbare leveringen zijn gemeenschappelijke waarden en blijven hoog in het vaandel staan om de klanten van dienst te zijn. De verwachting is dat de overname louter positieve veranderingen zal brengen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant