Prins Metwaldus de 54e met zijn adjudant. Foto: PR
Prins Metwaldus de 54e met zijn adjudant. Foto: PR

Feest bij de Metworst in Silvolde

Algemeen

SILVOLDE - Nog maar even en carnaval vierend Zillewold zit in rood-wit tenue te genieten van de pronkzittingen in zaal ‘het Molentje’ bij Carnavalsvereniging ‘de Metworst’.

Vrijdag 17 en zaterdag 18 februari is het zover. Prins Metwaldus de 54e Mark van Lent zal met zijn adjudant Arno van Lent voorgaan in een avond vol buut, muziek en dans. De hoogheden zullen zich met hun raad van elf niet alleen achter de desk, maar ook zéker óp het podium van hun beste kant laten zien. En dat alles onder het motto: ‘I-j mot ut ruum anhol’n’. Voor de vrijdagavond zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar bij de Welkoop en het Molentje in Silvolde. De zaterdagavond is reeds uitverkocht.

Zaterdagavond 25 januari maakt Saints ’n Sinners (voormalig Hike) het Molentje onveilig. Al jaren maken ze van dit gekostumeerde, traditionele bal één groot feest en ze laten daarbij zien dat ze van alle markten thuis zijn. Ook deze avond is reeds uitverkocht.

Na de grote Zillewoldse Optocht op zondagmiddag 26 februari zet het Molentje om 15.41 uur haar deuren wijd open om met de Perfect Showband nog even lekker door te feesten. Van jong tot oud, het is altijd gezellig om het na de optocht nog effe ‘ruum an te hol’n’ en samen de polonaise in te gaan. Entree is gratis.

De Malle Metworst Maandag, op 27 februari, start om 14.11 uur in de Metworst-residentie. De Perfect Showband en DJ Vakman Johnny staan klaar om de hele middag en avond gegarandeerd iedereen de voetjes van de vloer te laten halen. Hoogtepunt van deze dag wordt een optreden van: de Double DJ’s! Duo Jeroen Stabel en Robbie van Rijt waren jarenlang met veel succes DJ. Daarna besloten ze te starten met een zangcarrière. En met resultaat! De heren hebben vele feestnummers op hun naam staan waarvan de meest bekende ‘Boven op de berg’ die uiteraard zonder moeite door iedereen meegezongen en gedanst wordt. Ook op de maandag is de entree gratis.


www.cvdemetworst.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant