Het Ulfts Mannenkoor in Kozakkentenue, is altijd indrukwekkend. Foto: PR
Het Ulfts Mannenkoor in Kozakkentenue, is altijd indrukwekkend. Foto: PR

Ulfts Mannenkoor met Balalaika Ensemble Troika

Algemeen

ULFT - Het Ulfts Mannenkoor bestaat dit jaar zestig jaar en geeft ter gelegenheid van dit jubileum een aantal bijzondere concerten waarin het gevarieerde repertoire van het koor tot uiting zal komen.

Op zondag 26 maart geeft het Ulfts Mannenkoor Russisch-Slavisch concert in de H.H. Petrus en Pauluskerk in Ulft. Aanvang van het concert is om 16.00 uur, de kerk gaat open om 15.30 uur. Aan dit concert wordt meegewerkt door het Balalaika Ensemble Troika.
Het Ulfts Mannenkoor brengt in Kozakkentenue gekleed, prachtig Russisch en Oost-Europees repertoire ten gehore. Een aantal koorleden treedt solistisch op. Het koor staat onder leiding van dirigent Piet van der Sanden en wordt op piano begeleid door Henk Bennink.
De presentatie van het concert is in handen van Debby Wissing. Het Balalaika Ensemble Troika (instrumenten: Domra, Balalaika K-Bass, Gusli und Bajan) bestaat al meer dan tien jaar. De leden van het ensemble zijn gelijkgezinde Russische muzikanten die op hoog niveau Russische instrumenten bespelen en zich inzetten voor de verspreiding van het Russisch cultuurgoed in Europa.
Entreekaarten kosten 7,50 euro en zijn verkrijgbaar bij: Primera Ulft (Middelgraaf 28); Bakker Hendriks Ulft (Dr. Ariënsstraat 43); Kapsalon Prasil Gendringen (Grotestraat 32) of secretaris Ulfts Mannenkoor: secretaris@ulftsmannenkoor.nl. 
Voor aanvang van het concert op 26 maart zijn in de kerk ook kaarten verkrijgbaar.
Voor meer informatie kan men terecht op www.ulftsmannenkoor.nl en de Facebookpagina van het koor.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant