Afbeelding

'Gratis Bieb' bij alle vestigingen bibliotheek Achterhoekse Poort

Algemeen

REGIO - Voor iedereen die kennis wil maken met de Bibliotheek Achterhoekse Poort geldt het volgende aanbod: van 15 maart tot en met 15 april kunnen belangstellenden zichzelf opgeven voor 'Gratis BIEB'. Via 'Gratis BIEB' is men drie maanden lang gratis en vrijblijvend lid van de Bibliotheek.

Nooit uitgekeken
Via het lidmaatschap van de Bibliotheek Achterhoekse Poort heeft men toegang tot de uitgebreide boekencollectie, duizenden e-books, online cursussen en korting op activiteiten in de Bibliotheek. Leer bijvoorbeeld een nieuwe taal, lees over time management, doe inspiratie op voor een volgende vakantie of ga aan de slag met gezonde voeding. In de Bibliotheek raken bezoekers nooit uitgekeken. Ook krijgen leden van de bibliotheek korting op lezingen en cursussen die in de bibliotheek worden georganiseerd.

Activiteiten in het vooruitzicht
In april organiseert de Bibliotheek diverse lezingen en workshops, zoals een lezing over Psychometrie en over kunst, een workshop over kinderen en emoties en een workshop beter bewegen met ismakogie. Leden van de Bibliotheek krijgen korting bij deelname.

Aanmelden
Deelnemen aan 'Gratis BIEB' kan via de website www.gratisbieb.nl of rechtstreeks bij een van de vestigingen van de Bibliotheek Achterhoekse Poort.


www.achterhoeksepoort.nl/activiteiten

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant