Andre Manuel wijst op ernstige feiten. Foto: Edwin Goed
Andre Manuel wijst op ernstige feiten. Foto: Edwin Goed

André Manuel zoekt grenzen op in DRU

Algemeen

ULFT - Cabaretier André Manuel komt op vrijdag 7 april met de voorstelling De Onzen naar het theater van de DRU Cultuurfabriek. In deze anderhalf durende parodie op een voorstelling gaat Manuel op zoek naar geluk. Over vluchtelingen die in ieder geval wat te doen hebben versus de Tokkies die daar ook naar verlangen.

André Manuel is een maatschappijkritische cabaretier en muzikant. Hij brengt geëngageerd cabaret. Vaak confronteert hij zijn publiek met heftige, ernstige feiten en laat zien waarom het leven voor hem toch de moeite waard is. André Manuel valt regelmatig in de prijzen, zowel met zijn muziek als cabaret. Zo won hij in 1989 de Persoonlijkheidsprijs van Cameretten en een jaar later de juryprijs van het Leids Cabaret Festival. Met zijn achtste programma Sleet won hij in 2003 de Neerlands Hoop. In 2005 volgt voor zijn voorstelling 'Lazarus' een nominatie voor de Poelifinario, de prijs voor de meest indrukwekkende voorstelling van dat seizoen.
In 2015 sleepte hij de Poelifinario in de wacht met zijn show 'Het geval apart'.

Kaarten
De voorstelling De Onzen van André Manuel vindt plaats op vrijdag 7 april om 20.00 uur in de Rabobankzaal van de DRU Cultuurfabriek. Kaarten zijn voor 19 euro verkrijgbaar aan de receptie van de DRU Cultuurfabriek (Hutteweg 24, Ulft) of via tel. 0315 – 714358. Tevens zijn ze te bestellen via de website www.drucultuurfabriek.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant