VGV-acrogymnasten pakken titel in de categorie E-senioren. Foto: PR
VGV-acrogymnasten pakken titel in de categorie E-senioren. Foto: PR

Acrogymteam VGV sleept Oost Nederlands Kampioenschap binnen

Algemeen

VARSSEVELD - De acrogymteams van VGV Varsseveld hebben zaterdag 25 maart uitstekende zaken gedaan op het Oost Nederlands Kampioenschap acrogym E-niveau in Bergentheim. Het team van Nathalie Dimmendaal, Sophie Hendriksen en Nikki Meijerman wist zelfs de titel binnen te slepen in de categorie E-senioren.

Het trio van Yora Sellink, Jade Peters en Fien Gesink beet in de ochtend het spits af voor VGV en liet een goede en stabiele oefening zien. Ook het junioren duo bestaande uit Lisa Donderwinkel en Diede Tuenter straalde daarna met hun oefening, maar helaas was het net niet genoeg voor een doorstroming naar de halve landelijke finale.

In de middag lieten alle vier E-senioren teams een sterke oefening zien, wat bij Nathalie, Sophie en Nikki een gouden plak en de titel opleverde. Het trio van Lisa Tijhuis, Jet Scheuter en Kikki Wichman behaalde in hetzelfde deelnemersveld een vijfde plek, waarmee zij ook een plaats in de halve finale bemachtigd hebben. Het duo van Bo Heister en Annefleur Schoemaker en Roby Wichman en Tess Nijkamp wist exact hetzelfde puntentotaal te halen en eindigden gezamenlijk op de zevende plek in een sterk deelnemersveld van 42 teams. Deze plek bleek net genoeg te zijn voor doorstroming, waardoor alle E-senioren teams in mei in actie gaan komen op de halve landelijke finale.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant