Heldentenor Theo Overgoor viert het vijftigjarig jubileum als solist. Foto: Henk Klein Holte
Heldentenor Theo Overgoor viert het vijftigjarig jubileum als solist. Foto: Henk Klein Holte

Solist Theo Overgoor viert vijftigjarig jubileum

Algemeen

ULFT/DOETINCHEM – Tenor Theo Overgoor (78) viert op 23 april vanaf 11.00 uur zijn vijftigjarig jubileum als solist met een koffieconcert in Het Onland in Doetinchem.

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor het koffieconcert waar behalve de Gendringse kapper met een conservatoriumopleiding ook enkele muzikale vrienden en jong talent acte de présence te geven. Deze kost 10 euro (inclusief een consumptie). Reserveren voor dit jubileumconcert bij Het Onland, Rekhemseweg 175 in Doetinchem kan via hantheoovergoor@gmail.com of via 0315-630239.
Overgoor is vanaf zijn zeventiende lid van het Ulfts Mannenkoor en verkoos de zekerheid van het kappersvak in zijn eigen salon boven een professionele carrière als opera- en operettezanger. Als semi-professional met een gedegen opleiding zong hij echter tal van hoofdrollen in opera's en operettes onder meer Winterswijk, Zevenaar, Doetinchem, Almelo, Apeldoorn en Zwolle.

Tijdens het jubileumconcert in Het Onland geeft hij ook jong talent de kans hun kunnen te etaleren, zoals ook hemzelf die kans als jongeling werd geboden. Overgoor zingt 23 april met Janet Vredegoor, René Borgers, Cornelia Burger en Mark Overbeek.


Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant