Eric Braamhaar is een van de prominente gasten op De Vijverberg. Foto: PR
Eric Braamhaar is een van de prominente gasten op De Vijverberg. Foto: PR

Voetbalentertainment in Voetbalnacht

Algemeen

Nomineren voor awards voor 24 april

DOETINCHEM - Voor de tweede keer wordt de Achterhoekse Voetbalnacht gehouden.Op donderdag 8 juni is de avond vol voetbalentertainment voor alle voetballiefhebbers en de uitreiking van vijf awards voor de besten uit de Achterhoek.

De Achterhoekse Voetbalnacht vindt opnieuw plaats in de Businessclub van Stadion De Vijverberg en de toegang is gratis.
Een avondvullend programma met interessante verhalen van prominente gasten uit de voetbalwereld, interviews met de trainers van clubs die in de finale staan om de Seesing Personeel Achterhoek Cup en de verkiezing van de beste vrijwilliger, - vereniging, - scheidsrechter, - voorzitter en talent van het jaar. Maar bovenal een platform waar iedereen elkaar kan ontmoeten.

Voetbalster Siri Worm en scheidsrechter Eric Braamhaar zijn aanwezig en wordt door de presentatoren Inge de Jager en Michiel Fukking het hemd van het lijf gevraagd. Voor meer informatie ga naar: www.achterhoeksevoetbalnacht.nl.

De award-uitreiking vormt een belangrijk onderdeel van de avond. Nieuw is de categorie Het Talent van de Achterhoek. Inmiddels is de nominatieronde gestart. Iedereen kan, eventueel anoniem, zijn of haar nominatie op de website van de Achterhoekse Voetbalnacht uitbrengen. Men kan namen indienen in de categorie Vrijwilliger, Talent, Scheidsrechter, Voorzitter en Vereniging. Iemand mag in iedere categorie één keer nomineren. Op 23 april om 24.00 uur sluit de nominatieronde. Dan gaat de jury zich buigen over de ingezonden nominaties en maakt op 1 mei de personen en verenigingen in de vijf categorieën bekendmaken. Tot en met donderdag 8 juni, de avond van de Achterhoekse Voetbalnacht, kan men via de website een stem uitbrengen in alle vijf categorieën.
De jury bestaat uit: Anne Garretsen (assistent-trainer De Graafschap O12, projectleider women's EURO 2017, oud-keepster FC Twente, oud-keepster Jong Oranje); Dennis te Braak (hoofdjeugdopleiding De Graafschap Pincvision Voetbalacademie); Fred Baars (oud-bestuurslid VV Sint Joris, in 2016 AVN vrijwilliger van het jaar); Theo Huijskes (oud-voorzitter SV Grol); Jeroen Sanders (oud-scheidsrechter betaald voetbal, hoofd arbitrage Marveld Toernooi, docent scheidsrechterszaken KNVB).

De Achterhoekse Voetbalnacht wordt georganiseerd door; De Achterhoek Cup, KNVB, De Gelderlander, De Graafschap, Seesing Personeel en Brandpepper.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant