Afbeelding

Oldtimer treffen Sinderen op eerste pinksterdag

Algemeen

SINDEREN - Als vanouds word het oldtimer treffen Sinderen weer op de eerste zondag in juni georganiseerd. De achttiende editie word ditmaal op eerste pinksterdag 4 juni gehouden. Vele prachtige oldtimer voertuigen verzamelen zich weer op het festival terrein.

Zoals ieder jaar zullen de auto's en tractoren 's morgens starten met een toertocht door de prachtige omgeving van Sinderen. Op veler verzoek word dit jaar de toertocht voor de tractoren wat langer gemaakt. Net zoals vorige edities is de route voor tractoren opgesplitst in snelle en langzame trekkers.

Rond 13.00 uur zullen de voertuigen weer terug zijn, waarna zij zich opstellen op het terrein, zodat de bezoekers deze kunnen bewonderen.

Om 10.00 uur wordt er begonnen met het dagprogramma. Er zullen ook dit jaar verschillende machines gedemonstreerd worden, met als thema 'grondbewerking van vrogger', zoals Ploegen, eggen en zaaien.

Nieuw dit jaar is de grote hobby- en streekproducten markt. Vele hobbyisten en makers van streekproducten willen graag hun spullen aanbieden, en laten zien wat ze gemaakt hebben. Het aanbod is divers. Hobbyisten en makers van streekproducten kunnen zich aanmelden via de website om hun ambacht of producten te laten zien of aan de man te brengen.

Om er een mooie dag van te maken voor de hele familie is er voor de kinderen zeer veel te beleven. Er is een springkussen, zandbak en skelter parcours.

Net zoals vorige jaar zal het team van de potige sleepwagen ook op het evenement aanwezig zijn. Zij verzorgen demonstraties met de grasmaaier, trekkertrek, maar ook voor de kinderen zelf is er de mogelijkheid om het een en ander te proberen. Ook mag er met eigen zitmaaier mee worden gedaan. Deze vereisen wel een aantal kleine aanpassingen, die te vinden zijn op de website.

Mensen die willen deelnemen aan het aan dit evenement kunnen zich inschrijven op de dag zelf tussen 9.00 en 10.30 uur. Inschrijfformulieren zijn te downloaden via de website of op de dag zelf te verkrijgen. Het inschrijfgeld bedraagt 10,00 euro per deelnemer. Het terrein is voor bezoekers geopend vanaf 10.00 uur, de entree bedraagt 2,- euro, voor kinderen tot twaalf jaar is de toegang gratis.


www.oldtimertreffensinderen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant