Trio Saffier etaleert z'n muzikaliteit in Ons Pakhuus. Foto: Henk van Raaij
Trio Saffier etaleert z'n muzikaliteit in Ons Pakhuus. Foto: Henk van Raaij

Trio Saffier in Ons Pakhuus

Algemeen

SILVOLDE - Trio Saffier is een zeer bijzondere formatie die in Ons Pakhuus optreedt en er zeer verfijnde muziek ten gehore gaat brengen. Dit zeer muzikale optreden vindt plaats op zondag 28 mei in de Eko Theaterzaal van Ons Pakhuus aan de Molenberg 2 in Silvolde. Het concert begint om 14.30 uur.

Het trio Saffier bestaat uit fluitiste Pauline Lotichius, pianist Ben Simmes en saxofonist Robert Wijnands. Deze zeldzame combinatie is ontstaan uit een samenvoeging van twee bestaande duo's, te weten, fluit en piano, daarnaast saxofoon en piano. Trio Saffier speelt zowel muziek die origineel voor deze bezetting is gecomponeerd, maar ook eigen geschreven arrangementen.
De naam Saffier is naast bewondering voor de mooie blauwe edelsteen, een woordspeling die verwijst naar de instrumenten welke men speelt, namelijk de saxofoon, fluit en klavier.
Tijdens dit concert kunnen de toeschouwers ook kunnen genieten van de duo's die geformeerd worden. Kortom, het wordt een zeer gevarieerd concert, met soms als leidraad een thema, zoals onder andere de Franse muziek, soms een componist met zijn volgelingen et cetera. Deze musici verdienen een mooi podium en een bezoek aan dit concert is zeker de moeite waard.
De entree bedraagt 7,50 euro. Voor leerlingen van de muziekschool is de entreeprijs 5 euro. Kaarten zijn te reserveren via info@onspakhuussilvolde.nl of telefonisch via 06-36172919. Deze kaarten kunnen dan de 28e mei aan de kassa worden afgehaald of in overleg. Ook bestaat er de mogelijkheid om aan de kassa kaarten te kopen. Zie ook www.onspakhuussilvolde.nl en www.triosaffier.saxoforte.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant