Loterij voor Oude IJsselstreek Muziekevenement 65-plus

Algemeen

ULFT - Bij de Jumbo en Albert Heijn in Ulft wordt op zaterdag 3 juni een loterij gehouden om geld in te zamelen voor het Oude IJsselstreek Muziekevenement 65-plus. Van 10.00 tot 15.00 uur staat voor de deur van Jumbo èn Albert Heijn een kraam. Voor 1 euro zijn hier loten te koop waarmee prachtige prijzen te winnen zijn waaronder een sta-op stoel, boodschappenpakketten en nog veel meer. Voor de muzikale ondersteuning zijn de Diatonias uit Terborg van de partij. Tijdens het muziekevenement op zondagmiddag 2 juli worden de prijzen bekendgemaakt. De trekking wordt op deze middag gedaan door een van de artiesten.

De opbrengst van de verloting wordt gebruikt om 65-plussers uit gemeente Oude IJsselstreek een gezellige, muzikale middag te bezorgen. Dat gaat gebeuren op zondag 2 juli in de feesttent op het Zwarte Plein in Ulft. Onder meer de Iesellander Muzikanten, Das Heimland Quintett uit Oostenrijk, Sanny- ein gefuhl eine stimme, lokale zanger Dave van de Schuur treden op, en als uitsmijter Corry Konings.

Kaartjes zijn onder meer te verkrijgen bij Jumbo en AH in Ulft en Plus Peperkamp in Silvolde, ze kosten 10 euro. Men krijgt hiervoor een kop koffie met krentenwegge en een consumptie met versnapering. Voor de groep 'kwetsbare ouderen' bestaat de optie om opgehaald en thuisgebracht te worden. Men kan ook het aanmeldingsformulier invullen op www.oij65plus.nl.


Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant