De Graafschap O19, onder leiding van Rogier Meijer en assistent Tim Bakens, speelt zondagmiddag thuis tegen FC Volendam. Foto: PR
De Graafschap O19, onder leiding van Rogier Meijer en assistent Tim Bakens, speelt zondagmiddag thuis tegen FC Volendam. Foto: PR

Terborg Toernooi gaat beginnen

Algemeen

TERBORG - De organisatie van het Terborg Toernooi staat op het punt van beginnen. Om 17.00 uur trappen Atletico Mineiro en AZ de 38ste editie af op sportpark De Paasberg. De Vrijdagavond wordt afgesloten met het duel tussen De Graafschap en het Braziliaanse Flamengo.

Het deelnemersveld van het prestigieuze jeugdvoetbaltoernooi, waarop in het verleden al spelers als Wesley Sneijder, Gerard Piqué (FC Barcelona) en Maxwell (Paris Saint Germain) acteerden, bestaat ditmaal uit de Engelse topclub Manchester United, AZ Alkmaar, Flamengo en Atletico Mineiro uit Brazilië, de voetbalschool van Piet de Visser (Ghana), Ajax Cape Town (Zuid-Afrika), Club Brugge (België).
De groepsindeling is als volgt. In de JAWS Groep: Flamengo, De Graafschap, Ajax Cape Town en Manchester United. In de poule Van Egmond Groep: Atletico Mineiro, AZ Alkmaar, Attram De Visser en Club Brugge.

De 38ste editie van het Terborg Toernooi wordt gehouden op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 mei.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant