De bloemenweide met de rand Moschata-rozen. Foto: PR
De bloemenweide met de rand Moschata-rozen. Foto: PR

Genieten van landschapstuin ´t Meihuus

Algemeen

BREEDENBROEK - Wie van bloemen, planten, heesters en bomen houdt, treft in deze zomermaanden het juiste moment om heerlijk rond te dwalen in de veelzijdige tuin 't Meihuus van Yvonne en Wim Duitshof-Knufing.

Het is voor de liefhebbers genieten in deze tuin met een grote verscheidenheid aan vaste planten, in vele kleurcombinaties. Op diverse plaatsen worden de planten gecombineerd met de juiste hoeveelheid natuurlijke kunst. De bloemenweide, gecombineerd met een grote strook Moschata-rozen bij de natuurlijke poel, is in deze maanden zeer kleurrijk en een oase van rust.

Afgelopen voorjaar zijn de nodige aanpassingen gedaan in de tuin, omdat de natuur dit noodzakelijk maakt.

Dit jaar is de tuin te bezoeken op 25 juni, 16 juli en op 27 augustus van 11.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs bedraagt drie euro per persoon. Groepen vanaf tien personen kunnen op afspraak de tuin ook op andere tijden bezoeken.
Imkerij 't Beggelder is op deze dagen aanwezig met hun demonstratiekast en er is smaakvolle Meihuus-honig te koop. Op 25 juni is Top-Art Winterswijk aanwezig met hun producten. Top Art is een winkel waarin cliënten van Estinea producten verkopen, die veelal zijn gemaakt door mensen met een beperking. Landschapstuin 't Meihuus is te vinden aan de Terborgseweg 19 in Breedenbroek.


www.meihuus.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant