Afbeelding

'Setturday Night Viever'

Algemeen

ULFT - Op kermiszaterdag 8 juli vindt de achtste editie van de 'olde kermis' plaats aan de Dinxperloseweg in Ulft. Een uniek 40-plusfestival. Met als thema 'Setturday Night Viever' gaan de 'koldekermisgangers' terug in de tijd. Eén avond lang disco, dansen en drinken.

Direct na de opening van de 'bar, densing en diskoteek Enjoy' zal er volop gelegenheid zijn om te daten en te swingen op de mooiste hits uit de jeugd. Bezoekers mogen zich kleden in de sfeer van toen: 'Setturday Night Viever'. Broeken met brede pijpen, puntige en kleurrijke blouses. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. In de bar van Café Leo staan de dranken op de juiste temperatuur en in de cocktailbar zijn weer de oude smaakvolle cocktails te verkrijgen. Nieuw, zal voor de liefhebber, de coffeecorner zijn. Op het Toppop-podium staat de band TrioXL en in de 'diskoteek' draait DJ Huntinkpop.

De 'olde kermis' staat bekend om zijn gezellige en relaxte sfeer. Om te zorgen dat dit zo blijft, krijgen 'alleen stoere meisjes en knappe jongens' uit Ulft en omgeving een uitnodiging tot dit fantastisch feest. Genieten van disco, dansen en drinken kan op het terrein van de 'olde kermis' op zaterdagavond 8 juli vanaf 20.00 uur tot zondagmorgen 01.00 uur. Voor meer informatie: www.oldekermis.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant