De Fietsdriedaagse Ons Pakhuus gaat over mooie routes. Foto: Henk van Raaij
De Fietsdriedaagse Ons Pakhuus gaat over mooie routes. Foto: Henk van Raaij

Fietsdriedaagse Ons Pakhuus voor heel de familie

Algemeen

SILVOLDE - DeTekst fietsdriedaagse van de Stichting Ons Pakhuus betekent drie dagen fietsen over prachtige routes, vanuit Silvolde. Aan dit sfeervolle driedaagse evenement, vaste prik in het eerste weekend van juli, kunnen alle leden van het gezin en of families deelnemen.

De routes leiden langs bekende en onbekende mooie stekjes in de omgeving. De lengte van de routes is ongeveer dertig kilometer. De vaste deelnemers weten dat er ook nog heel mooie prijzen te winnen zijn. Zowel dagprijzen als een hoofdprijs. Des te meer een reden om mee te doen. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door hoofdsponsors Dago Autogroep en Van Balveren Fiets en Fitness. Ook de subsponsors stellen mooi prijzen beschikbaar. Van Aalten Groente en Fruit zorgt voor de gezonde versnapering tijdens de tocht en Basil schenkt passende cadeaus voor op de fiets.
Deze fietsdriedaagse wordt gehouden op vrijdag 30 juni, zaterdag 1 juli en zondag 2 juli. Inschrijven en starten gebeurt bij Ons Pakhuus aan de Molenberg 2 in Silvolde, op vrijdag 30 juni tussen 18.00 en 19.00 uur. Zaterdag 1 juli en zondag 2 juli tussen 13.00 en 14.00 uur. Kosten voor inschrijving 2 euro per persoon per dag. Per persoon voor drie dagen 5 euro, bij de start te voldoen. Voor kinderen die bij de ouders op de fiets in een zitje meerijden is deelname gratis. De winnaars van de dagprijzen en de hoofdprijs worden zondag na de fietstocht bekend gemaakt.
Het bestuur van Ons Pakhuus hoopt een groot aantal fietsers te mogen verwelkomen.


www.onspakhuussilvolde.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant