De bekende zwarte borden staan er weer om de markt aan te kondigen.Foto: PR
De bekende zwarte borden staan er weer om de markt aan te kondigen.Foto: PR

Grote rommelmarkt op Vriezenkamp Dinxperlo

Algemeen

DINXPERLO - Normaal gesproken is de Vriezenkamp in Dinxperlo een rustige buurt, maar eens per jaar gaan de remmen los en dan is er een grote rommelmarkt die zeker wat gezelligheid betreft een van de grotere rommelmarkten in de regio is. Wat ooit als een buurtactiviteit begon is door de jaren heen uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement waar veel bezoekers op af komen. Op zondag 2 juli is het weer zover.

Veel buurtbewoners staan onder de carport of op straat en ook staan er verspreid over het woonerf en de groenstrook mensen van buiten de Vriezenkamp. Of het nu gaat om boeken, platen, servies, speelgoed, antiek of kitsch, het is er allemaal te vinden. Natuurlijk hebben de organisatoren ook gezorgd voor een gezellig bakje koffie met iets lekkers op een terrasje. Maar ook voor een warme hap kan men bij een van de stands terecht. Dit alles in een gemoedelijke sfeer. De organisatoren zeggen: "Natuurlijk is er veel leuks te koop, maar ook als je niets koopt, ben je welkom, voor alleen een gezellig praatje. Het terrein is rolstoelvriendelijk en je kunt er ook met de kinderwagen prima doorheen."

De rommelmarkt op de Vriezenkamp heeft ongeveer 85 standhouders. Vanwege de verwachte drukte wordt aanbevolen om de auto op de parkeerplaats bij het Welinkbos te parkeren of in een van de zijstraten. Mensen uit Dinxperlo worden geadviseerd om met de fiets of te voet te komen. Bij een enkele bui gaat de markt gewoon door. De toegang is natuurlijk gratis.
Iedereen is welkom op de rommelmarkt op de Vriezenkamp op zondag 2 juli van 10.00 tot 15:00 uur. Voor meer info kan worden gebeld met Debbie Demkes: 0316-651929 of gemaild met met Waltraud Wensink: elburgwaltraud@gmail.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant