SBOG geeft een concert bij 't Onland. Foto: PR
SBOG geeft een concert bij 't Onland. Foto: PR

Tuinconcert Symfonisch Blaasorkest voor en door alle leeftijden

Algemeen

GAANDEREN - Zoals ieder jaar in de zomer, trakteert het Symfonisch Blaasorkest Gaanderen haar publiek op een sfeervol tuinconcert. Traditiegetrouw vindt dit concert plaats in de tuin van café-restaurant Het Onland aan de Rekhemseweg tussen Doetinchem en Gaanderen. Ditmaal gebeurt dat op 2 juli van 11.00 tot 13.00 uur. De toegang is gratis.

Het optreden wordt verzorgd door de leden van het opleidingsorkest én het groot orkest samen. Zij vormen met elkaar één groot muzikaal gezelschap, dat het publiek in een ontspannen sfeer aan haar trekken laat komen.
Er wordt een gevarieerd programma ten gehore gebracht. Zo kan men onder meer luisteren naar de spetterende klanken van filmmuziekcomponist John Williams, naar een reeks legendarische Glenn Miller bigbandmelodieën en naar een fraaie selectie van bekende Frank Sinatra songs.
De afgelopen jaren laten zien dat kenners uit de wijde regio de weg naar het tuinconcert weten te vinden. De ervaring leert bovendien dat - naast vele vaste bezoekers - ook veel toeristen graag even een vleugje van de muziek opsnuiven, onder het genot van een kopje koffie. Het orkest hoopt - evenals voorgaande jaren - ook nu weer op veel publiek te mogen rekenen.
Het concert vindt alleen plaats bij redelijke weersomstandigheden. Mocht het onverhoopt niet door kunnen gaan, dan wordt dat op zondagochtend 2 juli gemeld op de website en via de sociale media van de vereniging.
Wie meer wil weten over Symfonisch Blaasorkest Gaanderen, kijkt op sbo-gaanderen.nl of volg de muzikale activiteiten op Facebook, Twitter en Instagram.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant