Fiets-apps op smartphone

Algemeen

ULFT - De Bibliotheek houdt op 19 juli in de Bibliotheek Ulft een workshop waarin de handigheidjes van fiets-apps worden geleerd. Er wordt ook praktisch mee geoefend.

De Achterhoek kent vele mooie fietsroutes en pleisterplaatsen. De smartphone kan de fietser nog meer plezier laten beleven tijdens het volgen van deze routes. In samenwerking met Kruiswerk Achterhoek en iPad4senior houdt de Bibliotheek een praktische workshop waarin deelnemers alles te weten komen over het gebruik van smartphone-apps voor fietsroutes, het opzoeken van allerlei leuke plaatsen, restaurants en cafés. Hoe snel even snel een leuke foto naar familieleden kan worden gestuurd en hoe men de kinderen te laten weten waar men is. Deelnemers oefenen ook in de praktijk waarbij men de route moet volgen en een aantal leuke dingen onderweg moet opzoeken. De workshop wordt gehouden in de Bibliotheek Ulft, Hutteweg 24, op woensdag 19 juli van 10.00 tot 12.00 uur.

Kosten bedragen 15 euro; leden van de Bibliotheek en Kruiswerk hebben voordeel en betalen 12 euro. Inschrijven is verplicht en kan via www.kruiswerk.nl of in de Bibliotheek.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant