'n Happie met jou in Silvolde

Algemeen

SILVOLDE - Tonater houdt op 23 juli vanaf 10.30 uur een 'Happie met Jou' op en nabij het podium in het centrum van Silvolde.

'n Happie met jou is een gezamenlijk ontbijt/brunch met en voor iedereen die maar komen wil. Gasten brengen zelf het eten en drinken mee, het liefst ook een eigen tafeltje, stoeltje, kussen, plaid, of strandstoel. Hoe leuker hoe beter volgens Tonater. Het lijkt de initiatiefnemers wel gezellig om eens met andere Silvoldenaren, vakantiegangers, vrienden en wildvreemden een smakelijke ochtend te organiseren. Elkaar onbevangen ontmoeten en lekker samen eten.

'n Happie met Jou wordt niet alleen in juli georganiseerd, elke vierde zondag van de maand is er een gezamenlijk ontbijt/brunch waarbij niet alleen het eten centraal staat maar er ook gezongen wordt, verhalenvertellers welkom zijn en er een ervaring of beleving is met bijvoorbeeld poëzie en muziek.

Tonater zet een grote kan koffie en brengt deze eerste keer wat lekkers mee en hoopt op een divers programma wat door de deelnemers zelf wordt neergezet. Voor vragen of opmerkingen staat Tonater belangstellenden graag te woord. Men kan bellen met Hans van den Hurk, tel: 0647140931. In de werkgroep van Tonater zitten behalve Hans: Frank Stork en Meriam Jansen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant