Clara Strobel etaleert haar talent in de DRU Cultuurfabriek. Foto: PR,
Clara Strobel etaleert haar talent in de DRU Cultuurfabriek. Foto: PR,

Zomeractiviteiten bij DRU Cultuurfabriek

Algemeen

ULFT - In de zomermaanden bruist het in en rondom de DRU Cultuurfabriek in Ulft. Aankomende week vinden bij de DRU Cultuurfabriek onderstaande zomeractiviteiten plaats.

Woensdag 26 juli – Woensdag Waterdag (6+)
Een middag vol waterpret. Onder begeleiding van echte waterprofessoren van het Nederlands Watermuseum uit Arnhem proefjes doen en heerlijk spelen bij de Waterspeelplaats, van 14.00 tot 16.00 uur, entree vier euro, kaarten via receptie DRU Cultuurfabriek of de website.

Vrijdag 28 juli – Cocktail Night
Op zoek naar verkoeling tijdens een zwoele zomeravond, kan iedereen de verfrissende smaken komen proeven bij de cocktailbar onder het genot van zomerse muziek, live gedraaid door DJ Balkanari. Aanvang 20:00 uur, gratis entree.

Zaterdag 29 juli – Zomers pianoconcert met Clara Strobel
In het kader van de Internationaler Musiksommer Campus Cleve verzorgen internationale studenten tijdens het Euregio Rhein-Waal Studentenmusikfestival prachtige pianoconcerten in de theaterzaal. Tijdens vier verschillende avonden kan men genieten van de muziek van veelbelovende jonge pianisten afkomstig vanuit de hele wereld. Op 29 juli speelt Clara Strobel (15 jaar) werken van onder andere Mozart en Chopin. Aanvang 19.30 uur in de Rabobankzaal, gratis entree (geen kaarten nodig).

Zondag 30 juli – Rondleiding
Iedere zondag in de zomer kan men onder begeleiding van de ervaren gidsen van het DRU Industriepark een rondleiding volgen door de DRU Cultuurfabriek en over het DRU Industriepark. Ooit ronkten hier de machines en stoomden de ketels van de DRU ijzergieterij. Tegenwoordig smelten cultuur en historie samen. Aanvang 11.30 uur|, kosten vier euro, kinderen van 6 tot 12 jaar twee euro, onder zes jaar gratis. Kaarten via receptie DRU Cultuurfabriek of website.

Foto-expositie Eindexamenklas Fotovakschool Apeldoorn
In de foyer van de DRU Cultuurfabriek is een zomerexpositie te zien van de eindexamenklas Fotografie Vakopleiding van de fotovakschool in Apeldoorn. Zes studenten laten ieder vijf prachtige werken zien die samen hun eindopdracht vormen. De expositie in de foyer is gratis te bezichtigen gedurende de openingstijden.

Bij slecht weer worden de buitenactiviteiten naar binnen verplaatst.


www.drucultuurfabriek.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant