Koffie bereid in een omgebouwde paardentrailer. Foto: PR
Koffie bereid in een omgebouwde paardentrailer. Foto: PR

FoodtruckHappening tijdens Nostalgie Megchelen

Algemeen

MEGCHELEN - Op 4, 5 en 6 augustus stroomt Megchelen vol met alles wat met nostalgie te maken heeft. Onder andere oldtimer tractoren, motoren, trucks, nostalgische woonwagens zijn te bezichtigen. Op de zondagmiddag is er een gezellige FoodtruckHappening. Op deze middag zullen enkele Foodtrucks de bezoekers het ultieme nostalgische gevoel laten beleven en proeven.

Enkele prachtige Foodtrucks zorgen voor een gevarieerd aanbod lekkernijen. Vanuit een omgebouwde klassieke brandweerauto worden diverse worsten verkocht en kan men koffie drinken, bereid in een omgebouwde paardentrailer. Zittend op een baal hooi, sto, een oude boomstam of op een meegebrachte picknickdeken kan het publiek genieten van de historie, het landelijke uitzicht en de lekkernijen.

Vrijdagmiddag om 12.00 uur gaat het terrein open voor de diverse deelnemers met hun prachtige oldtimers. Buurtvereniging De Zwanenbroek viert vrijdagavond op het terrein en in de feesttent haar jaarlijkse kermis, uiteraard is deze feestavond vrij toegankelijk voor iedereen die van een gezellig feest houdt. De prijzen voor de consumpties dateren de vrijdagavond ook uit vroegere tijden.

Zaterdag start men met een gezamenlijk ontbijt, waarvoor men zich vooraf dient op te geven, en er start rond 9.30 uur een prachtige toertocht voor de oldtimer tractoren. Vanaf 14.00 uur is het terrein toegankelijk voor het publiek en kan iedereen zich vergapen aan al het moois uit vroegere tijden. Oude ambachten, tractorbehendigheidsspelen, kermis voor de kleine kinderen en een markt voor jong en oud, een dagje uit voor het hele gezin.

Zondag start men opnieuw met een gezellig gezamenlijk ontbijt en start de oldtimer motortoertocht vanaf het terrein om 10.00 uur. Vanaf 10.00 uur is ook het festival geopend voor alle belangstellenden en dus om 12.00 uur start de FoodtruckHappening. Rond 18.00 uur zullen zondag de activiteiten eindigen.


www.nostalgiemegchelen.nl
Facebook: Euregio Oldtimer Megchelen

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant