'Familie Bruinsma, leve de koning!' van 't Buurtschap leidt kermis in. Foto: Annerieke Naves
'Familie Bruinsma, leve de koning!' van 't Buurtschap leidt kermis in. Foto: Annerieke Naves

't Buurtschap speelt met Familie Bruinsma, leve de koning! Oranjefeest op gang

Algemeen

Toneelavonden Sinderens feest

SINDEREN - Toneelgezelschap 't Buurtschap speelt 'Familie Bruinsma, leve de koning!' op woensdag 30 en donderdag 31 augustus in het Buurtschapshuis in Sinderen.

De familie Bruinsma is de laatste jaren een aantal keren voorbij gekomen. Zo hebben ze inmiddels een camping en een hotel bezocht. Ditmaal nemen we een kijkje bij de familie Bruinsma thuis.

Koningsdag in Nederland... Alles wat enigszins bruikbaar is, wordt door Sjef in zijn kraam uitgestald. Het is immers vrijmarkt en een mooie gelegenheid om van de rommel af te komen. Een lastige bijkomstigheid is het plotselinge bezoek van de zuster van Truus en haar man. Truus vindt het allemaal heel gezellig, maar Sjef en Wesley zouden het liefst zien dat Mien en Jan per direct op zouden krassen. En zo zijn er nog meer onaangekondigde gasten en loopt alles weer in de soep, zoals men dat van de familie Bruinsma gewend is.

Meer info over het stuk: www.tbuurtschap.nl of kijk op de Facebookpagina van 't Buurtschap. Daar is ook de promo van het stuk te vinden.

Voorverkoopinformatie
Leden en niet-leden kunnen op maandag 21, dinsdag 22 en woensdag 23 augustus telefonisch reserveren tussen 10.00 en 22.00 uur. Het telefoonnummer is 06 - 13 66 70 70. Degenen die telefonisch gereserveerd hebben kunnen de kaarten tegen contante betaling ophalen op 29 augustus tussen 19.00 en 20.00 uur bij het Buurtschapshuis Sinderen of aan de kassa op de betreffende toneelavonden.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant