De Ruben Hoeke band. Foto: PR
De Ruben Hoeke band. Foto: PR

Energieke bluesavond in de DRU Cultuurfabriek met de Ruben Hoeke Band en Sweet Bourbon

Algemeen

ULFT - Op zaterdag 9 september staat de DRU Cultuurfabriek in het teken van blues en bluesrock tijdens de energieke Bluesnight in de Popzaal. Topgitarist Ruben Hoeke kan men plaatsen in het rijtje muzikanten die de nederblues en rock naar een hoger niveau hebben getild. Eind 2017 staat hij al 25 jaar op de bühne en dit viert de Ruben Hoeke Band met een jubileumtour die ook naar Ulft komt.

Ruben Hoeke wordt door de pers omschreven als een 'Stergitarist van wereldklasse' (Lust for Life), en dat is niet voor niets. Sinds zijn eerste optreden in 1992 tourt hij onafgebroken door Nederland, speelde op festivals in onder andere Denemarken, Duitsland, België, Estland, USA & Curaçao en deelde het podium met talloze nationale en internationale artiesten.

Het eerste deel van de bluesavond staat in het teken van de albumrelease van de eerste plaat van Sweet Bourbon & The Bourbonnettes. De band heeft een stevig geluid, musiceert vol passie en doet uitstapjes naar blues en rock gerelateerde roots. Naast veel eigen werk brengen de ervaren bluesrotten ook bewerkingen van andere blueslegendes.
De Bluesnight vindt plaats op zaterdag 9 september vanaf 20.00 uur in de Popzaal van de DRU Cultuurfabriek. Kaarten zijn in de voorverkoop voor 12 euro (deurverkoop 15 euro) verkrijgbaar aan de receptie van de DRU Cultuurfabriek (Hutteweg 24, Ulft) of via tel. 0315 – 714358. Tevens zijn ze te bestellen via de website van de DRU Cultuurfabriek.


www.drucultuurfabriek.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant