Dru Industriepark zet de deuren open. Foto: PR
Dru Industriepark zet de deuren open. Foto: PR

Gratis rondkijken op DRU Industriepark

Algemeen

ULFT - De organisaties op het DRU Industriepark in Ulft zetten op zondag 1 oktober hun deuren wagenwijd open voor het publiek tijdens het Open Huis. Tussen 12.00 en 16.00 uur is er verspreid over het hele terrein een programma boordevol activiteiten voor jong en oud. Deze open dag is gratis toegankelijk.

Het programma zit vol activiteiten voor jong en oud. Altijd al eens een kijkje willen nemen in de Ondernemersfabriek in het Beltmancomplex? Of nieuwsgierig naar het reilen en zeilen bij REGIO8, de Omroep van het Jaar? Dan is zondag 1 oktober dé dag om een bezoek te brengen aan het DRU Industriepark. De gebouwen op het terrein zijn dan geopend voor publiek.
In de DRU Cultuurfabriek is een doorlopend programma van optredens in de zalen en een sfeervolle markt in de foyer. Verenigingen en organisaties die het Portiersgebouw als thuisbasis gebruiken, presenteren zich door middel van muziekoptredens, exposities, presentaties, demonstraties en workshops. In het Ketelhuis wordt vanaf 16.00 uur het bokbierseizoen geopend met een bokbierfestival met live muziek.
In de SSP-HAL vindt van 10.00 uur tot 16.30 uur de gratis toegankelijke Jongdierendag plaats. Er kunnen verschillende soorten dieren bekeken worden en er zijn fokkers aanwezig.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant