Santa Funwalk. Foto: PR
Santa Funwalk. Foto: PR

Lopen als kerstman voor het goede doel

Algemeen

's-HEERENBERG - De jaarlijkse kerstmarkt van de Rotaryclub bij Huis Bergh is zaterdag tevens de startplaats van een Santa Funwalk voor het goede doel. Voor het tweede jaar georganiseerd door Rotaryclub Bergh in samenwerking met Kasteelstad 's-Heerenberg.

Er liggen liggen ruim 150 pakken klaar voor de volwassenen en vijftig voor de kinderen. Na het succes van vorig jaar hebben veel mensen zich alweer aangemeld voor de Santa Funwalk. Een parcours met een totale lengte van 2,5 kilometer door het centrum van 's-Heerenberg. Een happening waar zowel de deelnemers als toeschouwers zeer vrolijk van worden.
Wie dat wil, kan zich op 9 december aanmelden bij de stand van de Santa Funwalk op de kerstmarkt. Om 15.00 uur is de start met alle Santa's op de brug van Kasteel Bergh en lopen ze voor de volgende vier goede doelen: Stichting Together, Het Braamhuis Zevenaar, De Zonnebloem afdeling Gendringen en voor Stichting Shuldhulpmaatjes Oude IJsselstreek.

Voor meer informatie vanuit Rotaryclub Bergh kan men contact opnemen met Marja Schurink, voorzitter RC Berg op marja@schurinkoptiek.nl of 06-19498309.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant