Een scene uit de film Midden in de Winternacht. Foto: PR
Een scene uit de film Midden in de Winternacht. Foto: PR

Familiefilm 'Midden in de Winternacht' in DRU Cultuurfabriek

Algemeen

ULFT - 'Midden in de Winternacht' is een familiefilm naar het boek van Andreas Steinhöfel over het jongetje Max dat op een nacht een pratende eland in zijn schuur vindt. Op 20 december is deze film te zien in de DRU Cultuurfabriek.

De film gaat over Max die een week voor kerst een hele grote eland door het dak van de schuur ziet vallen. Deze eland, genaamd Moos, blijkt te kunnen praten! En dat niet alleen, hij werkt ook nog eens voor de Kerstman. Moos maakt altijd de testvluchten met de Kerstman, voordat de rendieren het echte werk doen met kerst. Helaas is Moos de controle over de slee verloren en is de Kerstman ver weg van hem neergestort. Dus nu moet hij vliegensvlug de Kerstman vinden, anders krijgt niemand een kerstcadeautje dit jaar. Zal het Max en Moos lukken de Kerstman te vinden en de slee op tijd weer in de lucht te krijgen?

Informatie
De voorstelling vindt plaats op woensdag 20 december om 15.00 uur in de Rabobankzaal van de DRU Cultuurfabriek. Kaarten zijn voor 3,00 euro in de voorverkoop verkrijgbaar aan de receptie van de DRU Cultuurfabriek, Hutteweg 24 in Ulft of via telefoonnummer 0315-714358. Tevens zijn ze te bestellen via de website www.drucultuurfabriek.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant