Het Ulft Mannenkoor. Foto: Ton Smilde
Het Ulft Mannenkoor. Foto: Ton Smilde

Kerstconcert Ulfts mannenkoor

Algemeen

ULFT - Op vrijdag 22 december geeft het Ulfts Mannenkoor een kerstconcert in de H.H. Petrus en Pauluskerk te Ulft. Aanvang van het concert: 20.00 uur.

Het belooft een zeer gevarieerd concert te worden met medewerking van een, speciaal voor dit concert samengesteld, orkest en gastsoliste Roos van der Sanden. Ook een aantal koorleden zal solistisch optreden. Traditiegetrouw is er ruimte voor samenzang met het publiek. De begeleiding op piano is in handen van vaste pianist Henk Bennink. De presentatie van het concert wordt verzorgd door Debby Wissing. Door dit concert komen bezoekers vast helemaal in kerstsfeer. Voor aanvang van het concert spelen buiten de kerk de blazers van de Midwinterhoorngroep 'De Huttepiepen' uit Ulft.

Tijdens dit concert neemt dirigent Piet van der Sanden afscheid van de Ulftse gemeenschap. Van der Sanden, onlangs Koninklijk onderscheiden, is 33 jaar de muzikaal leider van het Ulfts Mannenkoor geweest. Door zijn geweldige positieve instelling en vakkennis heeft hij het koor naar de top van de Nederlandse mannenkoren gebracht. Van der Sanden heeft het repertoire van het koor verder uitgebouwd en een groot aantal bijzondere concerten gedirigeerd.

Entreekaarten kosten 10,00 euro per stuk en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Primera te Ulft, Bakker Hendriks te Ulft en Haarmode Prasil te Gendringen. Kaarten zijn tevens te reserveren bij het Ulfts Mannenkoor via e-mail: secretaris@ulftsmannenkoor.nl of telefonisch: 0315-683769. Voor meer informatie kan men terecht op de website www.ulftsmannenkoor.nl en de Facebook pagina van het koor.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant