From Sammy with Love, met Stanley Burleson en Freek Bartels. Foto: PR
From Sammy with Love, met Stanley Burleson en Freek Bartels. Foto: PR

Stanley Burleson en Freek Bartels kruipen in de huid van Sammy Davis jr.

Algemeen

DOETINCHEM - From Sammy With Love vertelt het verhaal van topentertainer Sammy Davis Jr. door de ogen van de multitalenten Stanley Burleson en Freek Bartels. Zij kruipen beurtelings in de huid van Davis, lid van de Ratpack en wereldberoemd door zijn nummer Mr. Bojangles. From Sammy With Love is te zien op donderdag 25 januari om 20.00 uur in Schouwburg Amphion.

Het publiek van Schouwburg Amphion wordt meegenomen naar de Verenigde Staten van de jaren zestig, waar het leven en de carrière van de entertainmentlegende zich kenmerkte door roem en succes, maar ook door eenzaamheid en isolement. Tijdens zijn leven kreeg Davis te maken met de raciale spanningen van de jaren zestig en zeventig. Davis gebruikte zijn status als topentertainer om de rechten van Afro-Amerikanen te verbeteren.
Het script en de regie zijn in handen van Jonna Nordenskiöld en het stuk is vertaald door Jörgen Raymann. Stanley Burleson en Freek Bartels staan in deze hitmusical over het leven van Sammy Davis Jr. samen met een driekoppige band op het podium in Doetinchem. De arrangementen worden verzorgd door Joel Sahlin en David Dalmo bedacht de choreografie.
Kaarten kosten 32,50 euro (inclusief drankje) en zijn te bestellen op www.amphion.nl, telefonisch of aan de kassa. De kassa is open en telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant