Het OGSO treedt op met Wibi Soerjadi. Foto: PR
Het OGSO treedt op met Wibi Soerjadi. Foto: PR

Oost-Gelders Symfonie Orkest en Wibi Soerjadi

Algemeen

DOETINCHEM - Het Oost-Gelders Symfonie Orkest onder leiding van Alexander Geluk geeft op 14 april een concert waarin romantiek uit Rusland centraal staat. De luisteraar wordt meegenomen op een reis door het muzikale Rusland van de 19e eeuw. Samen met pianovirtuoos Wibi Soerjadi brengt het OGSO het eerste pianoconcert van Tchaikovsky ten gehore. Verder staan op het programma het spannende 'Een nacht op de kale berg' van Moussorgsky, de prachtige 'Ballade' van Glazounov en de meeslepende 'Polowetzer dansen' van Borodin.

Het Oost-Gelders Symfonie Orkest bestaat al ruim 100 jaar en speelt onder de inspirerende leiding van Alexander Geluk een breed symfonisch repertoire. Het orkest geeft minimaal vier concerten per jaar en begeleidt dan een veelbelovend jong talent of een bekende topsolist. Liefde voor muziek, een goede sfeer en mooie prestaties staan centraal.
Het concert in het Amphion in Doetinchem begint om 20.00 uur. Tot 30 maart is het mogelijk om kaarten in de voorverkoop te bestellen. De kaarten kosten dan 18 euro per stuk en zijn verkrijgbaar via de website www.ogso.nl. Het is ook mogelijk om kaarten aan de zaal te kopen voor 20 euro per stuk.


Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant