Programma Koningsdag op Sinderen

Algemeen

SINDEREN - Het Buurtschapshuis te Sinderen is het startpunt van alle activiteiten waarmee Koningsdag op 27 april in Sinderen wordt gevierd.

Het begint met een vrijmarkt voor jong en oud. Ontvangst van de deelnemers is vanaf 10.30 uur. Aanvang van de vrijmarkt is om 11.00 uur en de verkoop duurt tot 12.15 uur. Voor de kleinsten zal er een springkussen aanwezig zijn. Aansluitend krijgen de deelnemende kinderen wat te eten. Wie mee wil doen kan zich opgeven via oranjeverenigingseno@gmail.com onder vermelding van vrijmarkt.
'Heel Sinderen bakt' is van het programma verdwenen en daarvoor in de plaats is er dit jaar 'Het geluid van Sinderen'. Tijdens Koningsdag zal het geluid te beluisteren zijn en kan iedereen een gokje wagen. Wie al eerder een fragment van het geluid wil horen doet er goed aan de facebookpagina in de gaten te houden.
Vanaf 13.30 uur wordt de voorstelling 'Joep Snoep en het geheime boek' verzorgd door RB Producties. In deze interactieve kindervoorstelling gaan Joep Snoep en de kinderen samen op zoek naar de eigenaar van het geheime boek. Jetje Petje en Mief Lief helpen ook mee, maar het wordt wel spannend als Loef de Boef langskomt. Zou het allemaal goed aflopen?
Vanaf 13.30 uur kan er worden ingeschreven en gestart met de fietstocht. Deelname aan de fietstocht is 3,50 euro per persoon. Inschrijven en vertrekken kan tot 14 uur.
Vanaf 16.15 uur kunnen alle helden, jong en oud, hun talenten tonen op het podium voor het Sinderens publiek bij Sinderen's got talent. Deelnemers kunnen zich opgeven via: oranjeverenigingseno@gmail.com (o.v.v SGT en vermelding van de act). Maximale duur van de optredens is +/- 5 minuten (muziek moet op usb of per mail uiterlijk 3 dagen van tevoren worden aangeleverd). In de pauze worden de winnaars van de ballonnenwedstrijd en de winnaars van de fietstocht bekend gemaakt.
Het Buurtschapshuis blijft na Sinderen's got talent geopend, zodat deelnemers en publiek kunnen napraten, al luisterend naar livemuziek.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant