Me Before You in Filmhuis van de Dru. Foto: PR
Me Before You in Filmhuis van de Dru. Foto: PR

Romantisch drama in Filmhuis DRU

Algemeen

ULFT - Het Filmhuis van de DRU Cultuurfabriek in Ulft presenteert op woensdag 2 mei de Britse romantische dramafilm 'Me Before You' uit 2016. Het verhaal is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2012 van Jojo Moyes. De film is geregisseerd door Thea Sharrock, met in de hoofdrollen Emilia Clarke, Sam Claflin en Jenna Coleman. De film ging op 23 mei 2016 in New York in première.

Over de film: voormalig bankier William Traynor (Sam Claflin) was een actieve levensgenieter totdat hij als gevolg van een verkeersongeluk twee jaar geleden veelzijdig verlamd raakte. Zijn laatste wens is om zijn leven te beëindigen, maar zijn ouders hebben daar moeite mee. De zesentwintigjarige Louisa Clark (Emilia Clarke), een vrolijk hardwerkende vrouw uit een arbeidersgezin, huren zij in als zijn nieuwe verzorgster. Tussen hen ontstaat een bijzondere band. Hoe zal dit aflopen…
Het Filmhuis in Ulft heeft veel voordelen boven andere: goed bereikbaar, gratis en dichtbij parkeren, heerlijke stoelen (in de theaterzaal), digitale projectie en na afloop gezellig borrelen en nakletsen in het gezellige en geheel vernieuwde grand café Het Schaftlokaal.
'Me Before You', woensdag 2 mei, 20.00-21.50 uur - Rabobankzaal DRU Cultuurfabriek, Ulft (vanaf 12 jaar). Een kaartje kost 6 euro en is verkrijgbaar aan de balie (de volledige programmaflyer is hier ook te vinden) òf via de website.
Twee weken later, op woensdag 16 mei, is de film 'Loving' te zien.

www.drucultuurfabriek.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant