Leegverkoop bij de VVV Oude IJsselstreek. Foto: PR
Leegverkoop bij de VVV Oude IJsselstreek. Foto: PR

Opheffingsuitverkoop VVV Terborg en VVV Varsseveld

Algemeen

TERBORG - Twee VVV-agentschappen sluiten per 1 mei hun deuren: in Terborg en Varsseveld. Daarom is er van dinsdag 24 tot en met donderdag 26 april er een grote uitverkoop in deze twee agentschappen. Alle producten zijn met een fikse korting te koop. Denk hierbij aan de wandel- en fietskaarten, boekjes over de streek en souvenirs (m.u.v. cadeaukaarten en kunstroute). Daarnaast krijgen alle betalende klanten een gratis boekje met fietsroutes.

De VVV Oude IJsselstreek houdt op te bestaan in haar huidige vorm: twee van de drie agentschappen sluiten de deuren. Vorig jaar heeft het bestuur van de VVV zijn taken neergelegd. Er zijn geen andere bestuursleden gevonden om het stokje over te nemen. Er wordt nu gezocht naar een structurele oplossing. Voorlopig blijft de VVV-post in Ulft op het DRU Industriepark (ICER) open. De website en Facebook VVV Oude IJsselstreek blijven online en er worden wel fiets- en wandelactiviteiten georganiseerd.
Het VVV-agentschap in Varsseveld zit aan Borchgraven 4 in de Bibliotheek, in Terborg in het voormalig Brandspuithuisje aan St. Jorisstraat 1. Meer info: info@vvvoude-ijsselstreek.nl

www.vvvoudeijsselstreek.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant