Tocht met de Iesselganger. Foto: Henk van Raaij
Tocht met de Iesselganger. Foto: Henk van Raaij

Met moeder in de fluisterboot

Algemeen

DOETINCHEM - Een leuk idee om moeder mee uit te nemen en er met het hele gezin gezellig op uit te gaan: de speciale Moederdagvaart van De Iesselganger vanuit Doetinchem. Met voor de moeders een muzikale aubade aan boord en een kleine attentie.

Met ingang van dit vaarseizoen verzorgt De Iesselganger gedurende één weekend per maand ook reguliere vaarten vanuit Doetinchem. In mei zelfs gedurende 4 dagen: vanaf Hemelvaartsdag op 10 mei tot en met Moederdag op zondag 13 mei. De populaire Moederdagvaarten vertrekken om 13.00 en 14.30 uur vanaf de steiger aan de Bleek (reserveren verplicht).
Zondags is het gratis parkeren op de varkensweide (ongeveer 200 meter vanaf de steiger). Voor alle passagiers is een drankje bij de prijs inbegrepen. Volwassen 8 euro, kinderen tot 12 jaar 5 euro. Direct online boeken kan via de website of bij een kantoor van de VVV Oude IJsselstreek of VVV Doetinchem. Vanaf 28 april tot 28 oktober zijn de reguliere rondvaarten vanaf DRU Ulft. Gevaren wordt het traject van de stuw bij Ulft naar het sluizencomplex de Pol bij Gaanderen en retour.

www.iesselganger.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant