Vijfde Zillewoldse Koningsmarkt

Algemeen

SILVOLDE - In Silvolde heerst weer oranjekoorts onder de vele vrijwilligers van de Protestantse Kerk die druk zijn met de voorbereidingen van de 'Zillewoldse Koningsmarkt' op zaterdag 27 april, Koningsdag. Het is de vijfde keer dat deze markt wordt georganiseerd. het lustrum is reden om extra flink uit te pakken met allerlei activiteiten.

Ook dit jaar blaast muziekvereniging Excelsior om 8 uur 's morgens vanaf de kerktoren de reveille. En om 9 uur starten de vele activiteiten op het plein rondom de Protestantse Kerk en naastgelegen parkeerplaatsen. Er is een kleedjesmarkt voor de kinderen. Daarnaast is er een grote brocante- en rommelmarkt met tal van kramen. Mooie prijzen zijn er te winnen met het Rad van Avontuur en er is een springkussen voor de kinderen. De muzikanten van Willem Tell en St. Radboud komen langs voor een muzikale bijdrage en de vrijwillige brandweer Silvolde verzorgt brandweerdemonstraties.
Rond 11 uur wordt er een mooi nieuw hekwerk onthuld rondom de Julianaboom, op de hoek van de parkeerplaats bij de kerk. Ook is er een spetterend optreden gepland van musical- en dansgroep Vaye. Bij goed weer buiten op het plein, of anders in de kerk.
En natuurlijk zijn er koffie, thee en andere versnaperingen. Kinderen kunnen zich nog aanmelden voor de kleedjesmarkt via het e-mailadres koningsmarkt@gmail.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant