Afbeelding
Foto: PR.

Opbrengst collecte Hartstichting

Maatschappij

ULFT/ETTEN - De collecte van de Hartstichting in Ulft, Gendringen, Varsselder en Etten heeft dit jaar een bedrag opgeleverd van 2.226,32 euro.

Het grootste deel van deze opbrengst kwam tot stand met dank aan de inzet van collectanten, die voor contanten langs de deuren gingen. Hier kon ook een QR-code worden gescand, zodat met iDeal een bedrag kon worden overgemaakt. Tevens konden de collectanten mobiel collecteren bij hun eigen achterban. Hiervan wordt ook steeds meer gebruikgemaakt, al is 80 procent van de inkomsten nog steeds contant geld.

De collectecoördinator van genoemde plaatsen stopt met zijn werkzaamheden. Het zou jammer zijn als de collecte voor de Hartstichting hiermee stopt, ook omdat een trouwe groep vrijwillige collectanten en wijkhoofden bereid is om ook volgend jaar te helpen met de collecte. Wie zich geroepen voelt om de organisatie van de collecte over te nemen in Ulft/Gendringen en/of Etten (dit zijn twee aparte collectegebieden), of meer informatie wil over de werkzaamheden, kan contact opnemen met Martijn Kraan: 06-23611974 of dicrano@gmail.com. Of kijk op de website.

hartstichting.nl/help-mee-met-tijd/organiseer-de-collecte

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant